Trening s kojim ćete u svega 15 minuta izgubiti kilograme nakupljene tijekom blagdana!

Iza nas su blagdanski dani, a složit ćemo se kako su isti period kada nešto više uživamo u kaloričnoj hrani. No, uživati treba, kao i pronaći balans, a upravo sada pravi je trenutak za to. Živite li nezdravo, odnosno ne unosite hranjive namirnice i ne krećete se dovoljno, za početak je u svoju svakodnevicu potrebno unijete male, ali značajne promjene koje će vas potaknuti na one nešto konkretnije! 

S početkom prvog mjeseca ljudi najčešće donose odluke vezane uz prehranu i tjelovježbu, ali one su nerijetko previše drastične. Naime, uvriježeno je mišljenje da se samo s konkretnim promjenama mogu postići rezultati, ali zapravo one male daju dugoročnije rezultate. Primjerice, ako inače ne vježbate i nemate nikakav vid aktivnosti na koje vam je tijelo naviknimo, odabrati teške kardio ili HIIT treninge je pogreška. Umjesto toga, predlažemo da se odlučite za hodanje ili lagano trčanje ili pak kraći trening koji aktivira sve mišiće tijela.

Potaknuti time, odlučili smo potražiti kraći trening koji ne uključuje nikakvu dodatnu opremu, a kao što smo spomenuli, pokreće sve mišiće tijela i sagorijeva velik broj kalorija, naravno, ovisno o intenzitetu s kojim izvodite vježbe. Trening koji smo izdvojili traje svega 15 minuta, stoga nema baš nikakvog razloga da s istim ne krenete već danas jer 15 minuta zaista svatko može odvojiti. Naravno, uz trening korigirajte prehranu ako je potrebno, ali ne u obliku rigoroznih dijeta, već uravnoteženosti. Jednom kada s malim pomacima vidite sjajne rezultate, sigurni smo da ćete u svoju svakodnevicu uvrstiti i neke duže oblike treninga koji će osim na izgled, imati odličan utjecaj na zdravlje organizma! 

U nastavku potražite trening! 

 

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE