Vježbe koje istovremeno učvršćuju noge i stražnjicu, a traju svega 12 minuta!

Užurbani tempo života nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena kako bismo se posvetili tjelovježbi, ali to zapravo nije i ne smije biti izlika da ne vježbano. Postoji mali milijun načina kako možete vježbati, od pješačenja na posao ili pak večernje šetnje, bicikliranja i sl., pa sve do kratkih, ali intenzivnih treninga. Upravo su kratki treninzi spas za sve one dane kada ste ‘kratki’ s vremenom, a ipak želite napraviti nešto dobro i korisno za svoje tijelo, pa potaknuti time, pronašli smo jedan koji istovremeno učvršćuje noge i stražnjicu.

Trening koji smo izdvojili traje svega 12 minuta, a sastavljen je o nekoliko serija različitih statičnijih vježbi. Kao što smo spomenuli, vježbe akcentiraju području stražnjice i nogu, a kako biste vidjeli prve rezultate, potrudite se vježbe izvoditi maksimalno ispravno kako biste između ostalog spriječili i potencijalne ozlijede.

Svega 12 minuta zaista nije puno, pa razloga za isprike nema, a iako je riječ o kratkom treningu koji će dati rezultate, ipak kako biste tijelo doveli do zavidne razine forme, potrebno je uključiti i druge vrste treninga te korigirati prehranu na način da svi nutrijenti budu adekvatno zastupljeni. Kao što smo spomenuli, ovaj trening nikako nije dovoljan da bude jedni trening koji radite, ali je odličan dodatak primjerice hodanju ili trčanju, ali i ostalim treninzima koje prakticirate želite li posebno fokusirati područje stražnjice i nogu, stoga predlažemo da ga svakako uvrstite u svoj ‘program’! 

U nastavku potražite video i krenite već danas! 

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE