Želite ravan trbuh bez previše muke? Onda morate probati ovaj trening od svega 15 minuta!

Iako je tjelovježba nešto što bi trebalo biti uobičajeni dio naše svakodnevice i to prvenstveno zbog brojnih pozitivnih utjecaja na zdravlje, to nažalost nije tako. Ipak, i mali koraci su važni, stoga ako još uvijek niste ‘zagrizli’ za vježbanje, to ćete jako brzo postići odlučite li krenuti s kratkim, ali učinkovitim treninzima koji će brzo pokazati prve poticajne rezultate koji će biti sjajna motivacija za dalje! 

Kako bismo vas na to potaknuli, pronašli smo odličan hiit trening koji je fokusiran na područje trbuha. Naime, hiit trening je vrsta intervalnog treninga visokog intenziteta čiji je fokus uklanjanje masnog potkožnog tkiva, a što je sjajna metoda za dovođenje trbuha ‘u red’. Isto tako, ovo je trening koji kombinira serije visokog intenziteta s niskim, a to je sjajan način za sagorijevanje kalorija te u konačnici masnoća.

Kao što smo spomenuli, pronašli smo sjajan trening za područje trbuha koji traje sve 15 minuta, a provjereno daje super rezultate. Naravno, kako iste postigli ono željeno, a to je izgubili masne naslage, potrebno je prilagoditi i prehranu tako da pazite na kalorijski deficit, ali pritom zadovoljite sve potrebe organizma. Isto tako, poželjno je neovisno o treningu tijekom dana uhvatiti vremena za šetnju te u tom slučaju možete biti sigurni da sjajni rezultati neće izostati te ono najvažnije – potaknuti vas da zavolite vježbanje ne samo zbog boljeg izgleda, već osjećaja i zdravlja! 

U nastavku potražite video! 

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE