‘Glina i Vina’ radionice: Naučite izrađivati keramiku u jedan dan uz najfiniju čašu vina i još bolje društvo!

Ako ste oduvijek željeli naučiti izrađivati keramiku, imam odličnu vijest za vas, jer upravo se u petom mjesecu u Zagrebu održavaju genijalne radionice imena ‘Glina i Vina’ koje garantiraju sjajnu zabavu i koje svima zainteresiranima pružaju jedinstvenu priliku da se uključe u praktične aktivnosti izrade skulptura i svih onih slatkih ‘Pinterest’ predmeta od keramike koje ste uvijek htjeli stvoriti vlastitim rukama.
Kako i samo ime otkriva, radionice gline i vina spajaju kreativni proces rada s glinom i uživanje u kušanju vina. Tijekom radionice, sudionici su vođeni vještim instruktorom koji demonstrira različite tehnike i pomaže sudionicima u stvaranju željenih umjetnina, a sama radionica započinje upoznavanjem s materijalima, alatima i tehnikama koje se koriste u kiparstvu, glini ili lončarstvu. Sudionici tako imaju jedinstvenu priliku naučiti manipulirati glinom kako bi stvorili željene šalice, vaze, skulpture ili bilo koje druge oblike. A uz ukusnu čašicu vina i odlično društvo, budite sigurni kako je čitavo ovo iskustvo – još zabavnije!

 
 
Radionice u Zagrebu: Gdje i kada?
Radionice ovakvog tipa već godinama su izrazito popularne u većim europskim gradovima stoga nas je neizmjerno razveselila vijest kako se baš ovakve radionice kroz čitav peti mjesec održavaju u našem gradu. Radionice se održavaju srijedom i subotom u poslijepodnevnim satima u Ena Atelieru, na adresi Aleja Hermanna Bollea 17, a sve dostupne termine za nadolazeće tjedne otkrijte na linku. I ne zaboravite, pogađane radionice ovakvoga tipa sjajan je način da usvojite neku novu vještinu, istražite svoje umjetničke talente i uživate u društvu onih koji dijele slične interese!

Foto: Unsplash, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE