Neočekivani trend: Traper cipele su must-have ovog proljeća, pronašli smo najljepše parove!

Posljednjih godina svjedočimo velikom povratku trendova 2000-ih koji, čini se, ostaju imperativom i ove sezone. Među njima prednjači opsesija traperom u svim oblicima i kombinacijama, koju su popularizirali luksuzni modni brendovi poput Diesela, Muglera, Chloea i Louis Vuittona. Denim-on-denim više nije out – naprotiv, to je jedan od vodećih aktualnih trendova i bilo je pitanje vremena kada će sveprisutni traper s hlača, suknji i jakni prijeći na obuću.

Nakon stylish visokih denim čizmama koje su privlačile pozornost u jesenskoj sezoni, proljetne kolekcije donijele su nam cijeli niz raznovrsne obuće od trapera. Da ovaj nezaobilazni materijal ne mora nužno biti “običan” i casual dokazuju vrlo šik traper salonke i sandale, koje odlično nadopunjuju ženstvene proljetne kombinacije. Ništa manje atraktivne nisu ni trendi denim klompe i natikače, koje će podjednako dobro funkcionirati u dnevnim izdanjima, kao i u onim večernjim.

Osim što je jedan od najsvestranijih materijala, traper je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje pa vaše denim cipele mogu trajati godinama uz pravilnu njegu. Također, zbog svoje bi udobnosti i praktičnosti ovakve cipele vrlo lako mogle postati vašim omiljenim parom. Prije shoppinga se inspirirajte najljepšom traper obućom koju smo izdvojili iz aktualne high street ponude!

Stradivarius (25,99 €)

Stradivarius (25,99 €)

Stradivarius (35,99 €)

Stradivarius (35,99 €)

Stradivarius (29,99 €)

Zara (35,95 €)

Zara (39,95 €)

Zara (35,95 €)

Zara (45,95 €)

Bershka (35,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE