Sljedeći tjedan u Zagrebu se održava prvi party isključivo za žene!

Noćni izlasci su s vremena na vrijeme odličan način da se potpuno opustimo i nakupljeni stres izbacimo kroz ples do kasnih noćnih sati. A idućeg tjedna u Zagrebu se održava jedan poseban događaj na koji samo trebaš povesti nekoliko najboljih prijateljica i zabava je zagarantirana. O čemu je riječ, saznajte u nastavku!

Često se znamo požaliti jedan drugoj da samo želimo izaći i zabaviti se, bez nepotrebnih „uletavanja“, samo ples i nezaboravna večer s prijateljicama. E pa svi koji su ovo koristili kao izliku da odbiju izlazak, nemaju više razloga za opravdanje jer u Zagrebu se održava prvi urbani glazbeni event za žene. Datum je 20. travanj, a lokacija je popularni klub Peti kupe.

O čemu se točno radi?

Naziv ovog jedinstvenog događaja je DCBLa, a radi se o eventu na koji je ulaz dozvoljen samo ženama. U opisu događaja stoji da je DCBLa mjesto gdje je žena ženi frendica, podrška i partner in crime. Ženska party zajednica gdje možeš biti što želiš i osjećati se kako želiš – bez tuđih očekivanja. Dama, party animal, selektivni introvert ili nešto četvrto – koja god da si, tu si dobrodošla baš takva kakva jesi. Dođi s frendicama i upoznaj nove – razmijenite Instagrame, recite besramno jedna drugoj da ste “wow”, iako se vjerojatno prvi put vidite u toaletu kluba.

Kako se radi o događaju gdje su samo frendice dobrodošle, za dobru atmosferu i zarazne RnB i hip-hop, pop i trap, dancehall i afrobeata ritmove pobrinut će se, također ženska DJ postava – Kiki B i $$$3na, a još fenomenalnih talentiranih žena pripremit će vam show za pamćenje. Prije nego što javite najboljoj prijateljici da sljedeći tjedan idete van, sve detalje o događaju i ulaznicama pročitajte ovdje.

Foto: Instagram, Peti kupe

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE