Kultni model Adidas tenisica ove sezone nosimo u najljepšim proljetnim bojama!

Adidas Gazelle tenisice kultni su model tenisica koji postoji još od 1960-ih, a njihova popularnost doslovce je buknula u svijetu prije desetak godina. Poznate po svom jednostavnom i bezvremenskom dizajnu, ovaj legendarni model jedan je od najtraženijih i danas, a s obzirom na sve veći izbor i varijante koje Adidas svako toliko izbacuje u svojim kolekcija, sigurni smo kako ćemo ih i ove sezone svakodnevno viđati na ulicama grada.
Ovaj svestrani model obuće može se nositi na bezbroj načina; Bilo da je u pitanje opušteni i ležerni izgled, sportski outfit ili pak nešto elegantniji outfit, Adidas Gazelle tenisice sjajno će izgledati u kombinaciji s trapericama, sportskim hlačama ili trenirkama, košuljama, pa i ležernim haljinama. A s obzirom na to da u proljetnom razdoblju obožavamo nositi modne komade u nešto vedrijim bojama, ove sezone biramo šarene modele koji dolaze u vedrim bojama poput plave, žute i efektne ljubičaste koja će podignuti i najjednostavniju kombinaciju! Odaberite boju koja će najbolje nadopuniti vaš osobni stil i garderobu i kombinirajte ih na različite načine jer ove sezone ne možete pogriješiti s odabirom ovog kultnog modela tenisica.
 
Jednostavan i bezvremenski dizajn
Osim što je ovaj model tenisica uvjerljivo postao jedan od onih klasika koji nikada neće izaći iz mode, Adidas Gazelle model izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i potporu stopalima. Sve navedeno razlog je zbog kojih su ove tenisice bile i ostale popularan izbor u svijetu tenisica, inspiraciju za kombinacije najljepših i najšarenijih modela potražite u nastavku članka! 

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE