Otkrijte parfem koji se izdvaja svojom kvalitetom i mirisom, a možete ga kupiti po prihvatljivoj cijeni

Miris je nevidljivi ali nezaboravni dodatak zahvaljujući kojem se svaka žena osjeća posebnom u svakoj prilici. Danas sve više žena inzistira da njihov odabrani miris bude Orpur kvalitete. Što to u stvari znači?

Orpur ili „čisto zlato“, jedinstvena je oznaka koja se dodjeljuje isključivo najfinijim i najkvalitetnijim prirodnim sastojcima u mirisu. U pitanju je etiketa koju je kreirao čuveni švicarski Givaudan 2000. godine, s ciljem da otkrije i promovira potencijal kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji. Najnoviji miris iz Avonove kolekcije, ponio je Orpur laskavu titulu. Novi Wonder predstavlja do sada najsvježiji miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći damama svježe i uzbudljive mirisne senzacije cvjetnih i mošusnih nota od sastojaka vrhunske kvalitete. Miris ručno branih pupoljaka cvjeta naranče, pomiješan s iskričavim bergamotom, kao i toplom, dugotrajnom cedrovinom – pretvara se u luksuznu priču na koži koja sto jezika govori!

Ova čudesna esencija aroma pod imenom Wonder iz Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupan je u katalogu od 1. travnja po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE