U zagrebačkom Bark Parku možete organizirati rođendansku proslavu za vašeg psa!

U Zagrebu će uskoro biti otvoren Bark Park, poseban park za pse koji će postati omiljeno odredište za vlasnike kućnih ljubimaca. Ovaj jedinstveni park prostire se na nekoliko tisuća kvadratnih metara u Prečkom, uz sami nasip, i nudi raznovrsne sadržaje za pse i njihove vlasnike. Otvorenje je zakazano za 1. lipnja 2024., a svi posjetitelji mogu očekivati vrhunsku zabavu i opuštanje u potpuno ograđenim dvorištima s raznim igračkama i atrakcijama.

Bark Park omogućava rezervaciju termina, čime osigurava privatnost i mir za vas i vašeg psa. Možete birati duljinu termina prema vlastitim željama i raspoloživosti, a osim toga, park je opremljen mnoštvom igračaka poput frizbija, pullera, potezalica i njuškavca, te nudi svježu vodu i poslastice za vaše ljubimce. Za one koji žele proslaviti poseban događaj, park nudi pakete za proslavu psećih i ljudskih rođendana, s mogućnošću roštiljanja i uživanja u opuštenoj atmosferi.

Osim brojnih igračaka, Bark Park ima pješčanik posebno namijenjen psima, s rupama ispunjenim svježom zemljom i skrivenim nagradama. Dok vaš pas uživa u igri, vi se možete opustiti u sjenovitim područjima predviđenima za odmor. Park se nalazi na adresi Savska opatovina u Prečkom, a svi ljubitelji pasa s nestrpljenjem očekuju otvorenje i prve posjete. Jedva čekamo!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE