Ovaj stylish stolac iz Sinsayja izgleda poput dizajnerskog komada, a ne košta puno

Jednostavni komade namještaja poput polica, manjih komoda i stolića, nerijetko se mogu pronaći u home ponudi ‘highstreet’ brendova, i to često po zaista pristupačnim cijenama. Pa, ako ste i vi u potrazi za jednostavnim načinom kako osvježiti izgled dnevnog boravka ili neke druge prostorije u stanu, nije na odmet provjeriti što se nudi u rubrikama namještaja pojedinih brendova.

Niski stolići u dnevnom boravku neizostavan su dio prostorije. Uz sjedeću garnituru, ovi komadi kreiraju prostor koji poziva na druženje, odmaranje i uživanje. Što se tiče izgleda stolići za kavu odličan su izbor da prostor ispunjen klasičnim i bezvremenski komadima u koje je potrebno uložiti više novaca, malo začinite i donesete mu svježinu. Nije na odmet imati na umu da, ovisno o veličini prostora, ne morate imati samo jedan stolić. Ako se odlučite za konkretan i kvalitetan model koji će trajati godinama, kompoziciju možete razigrati neobičnim pomoćnim stolićima koji će biti pri ruci za odlaganje knjige, šalice ili kao mjesto za biljku.

Minimalizam i skandinavski elementi i dalje dominiraju trendovima dizajna, a upravo takav model savršenog stolića nudi Sinsay ‘Uskoro stiže’ rubrika namještaja. Riječ je o zaista jednostavnom modelu crne boje, s drvenim nogicama koje podižu cjelokupni dizajn. Stolić košta samo 13 eura, a kao što smo ranije i napomenuli, možete ga i kombinirati s drugim modelom sličnog stola iz Sinsay kolekcije. Više informacija otkrijte na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE