Badići su preplavili high street ponudu: Izabrali smo 10 favorita

Odbrojavanje do ljeta i službeno je počelo, što potvrđuje i sve bogatija ponuda kupaćih kostima u popularnim trgovinama. Iako do prvog brčkanja i ljetovanja moramo još malo pričekati, nije loše na vrijeme početi s potragom za modelom badića kojim ćete ove sezone osvježiti svoju kolekciju. Kao što sve iskusne fashionistice dobro znaju, najpoželjnijim modelima u lipnju često više nema ni traga.

Ako se fokusiramo isključivo na high street trgovine, najopsežniju ponudu trenutačno ima H&M, no nećete se razočarati niti ako zavirite u online trgovine Manga, Zare ili Massimo Duttija. Jedan pogled na nove “swimwear” linije ovih brendova bio nam je dovoljan da iščitamo nekoliko vodećih trendova koji će obilježiti tople mjesece pred nama. Bilo da su u pitanju jednodijelne ili dvodijelne opcije, retro modeli u “old money” stilu i dalje su itekako zastupljeni. Crno-bijela paleta, minimalistički krojevi, kontrastni porubi, ravne košarice ili nešto deblje naramenice samo su neki od elemenata po kojima ih možete prepoznati.

Ipak, na svoje će ove godine doći i ljubiteljice maksimalizma. Novim kolekcijama dominiraju životinjski printovi, poput zebra ili leopard uzorka, kao i modeli ukrašeni upečatljivim metalnim detaljima. Također, uočavamo kako su umjesto klasičnih bikinija koji se vežu oko vrata najprisutnije klasične naramenice, asimetrični stilovi ili pak vrlo trendi “halterneck” varijante. U nastavku pronađite 10 modela koji su nas privukli na prvi pogled!

Foto: Instagram, Mango, Zara, Massimo Dutti, H&M, COS

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE