Zavjese za tuš kao fora detalj: Imamo stylish prijedloge od kojih vas neće uhvatiti jeza

Najomraženiji detalj u kupaonici za mnoge su zavjese za tuš. Prije svega to se odnosi na lošu kvalitetu materijala i onaj grozni trenutak kada se zalijepe za vas dok se tuširate. U posljednje vrije zbog toga jako rijetko viđamo ovaj detalj u kupaonicama, a u modernim prostorima gotovo su ga potpuno iskorijenile staklene stijenke. Međutim, zavjese za tuš ili kadu mogu biti baš fora detalj koji će unijeti malo karaktera u kupaonicu.

Mogućnost da sa zavjesama za kupaonicu podignete izgled te prostorije vjerojatno će se više svidjeti osobama koje su u najmu. Uz gotovo minimalne trajne preinake prostor može potpuno drugačije izgledati.

Sa sve većim zaokretom prema maksimalizmu počeli smo vidjeti poantu u šarenim, neobičnim i razigranim zavjesama za kupaonicu. Vrlo lijepo će se uklopiti u rustikalne prostore, a raskošne zavjese od prirodnog materijala koje zatvaraju veliku kadu dodatno naglašavaju osjećaj luksuza. Ako nikako ne možete zamisliti da ovaj detalj izgleda dobro u članku smo izdvojili nekoliko fotografija koje bi vas mogle razuvjeriti.

No, da bi zavjese za tuš uistinu bile koristan i estetičan detalj u kupaonici važno je odabrati dobar model. To se prvenstveno odnosi na materijal od kojeg su izrađene te pojedine detalje i naravno uzorak. Zato smo u ponudi popularnih high street brendova i onih koji se nalaze negdje između pristupačnih i dizajnerskih brendova. Posebno su nas se dojmili komadi brenda Quite Town koji su izrađeni od vinila, no radi se o materijalu EVA koji ne sadrži klor, PVC i BPA. Jako je važno istaknuti da su zavjese iznimno teškoj zavjesi koja će lijepo padati i nikako se neće lijepiti za vas ili pločice.

Foto: Instagram, H&M Home, ferm Living, Quite Town, Zara Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE