3 ‘second hand’ stranice s luksuznim modnim komadima za koje morate znati

Vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati kako je pitanje održivosti u modnoj industriji gorući problem kojem se kraj nažalost ne nazire. Naime, unatoč tome što se na tržištu mogu pronaći brendovi s održivom filozofijom poslovanja, fast fashion i dalje uvjerljivo vodi, no sve popularnije ‘second hand’ platforme sjajan su početak kako doskočiti začaranom krugu ishitrene kupnje komada koje pospremimo na kraj ormara nakon kratkog perioda.

Ovog puta riječ je o luksuznim ‘second hand’ platformama na kojima možete uloviti sjajne dizajnerske komade koji su u odličnom stanju, a čija je cijena niža nego u trgovini. Osim što ćete povoljnije proći, ove platforme sjajna su uvertira u odgovorniji način kupnje, stoga smo u nastavku izdvojili 3 najpopularnije na kojima ćete sigurno pronaći statement modne ulove! 

The Luxury Closet 

The Luxury Closet je poznata online adresa na kojoj možete pronaći neke od najpoznatijih dizajnskih kuća. Gucci, Hermès, Chanel i sl., samo su dio kultnih modnih imena, a što se tiče asortimana, u ponudi su modni komadi i dodatci. Isto tako, svaki komad koji se pronađe u ponudi prolazi proces autentifikacije, stoga možete biti sigurni da je riječ o originalima. Isto tako, osim kupnje, moguće je i prodati neke od svojih dizajnerskih komada. 

Više potražite na službenoj stranici

RECIETY 

RECIETY je online platforma koja njeguje minimalističku estetiku i stil života, a osim modnih komada i detalja, mogu se pronaći i knjige. Ovo je stranica je kao stvorena za sve one koji se pronalaze u modernom dizajnu koji je jednostavan i decentan, ali upravo zato – poseban. Upravo zato, želite li kreirati pravu capsule garderobu, odnosno u kolekciju pospremiti bezvremenske modne komade koji su uvijek u modi, RECIETY je prava adresa za vas. 

Više potražite na službenoj stranici

Circle Boutique 

Radi se o još jednoj stranici koja u svojoj ponudi ima poznate dizajnerske brendove, pa volite li upravo takve komade vidjeti u svom ormaru, Circle Boutique oduševit će vas na prvu. Ipak, u ponudi se mogu pronaći i nešto pristupačniji high end brendovi, stoga ćete s lakoćom pronaći komade različitog cjenovnog raspona te ih prilagoditi budžetu. Također, moguće je prodati i nešto iz svoje kolekcije.

Više potražite na službenoj stranici

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE