Primark ima preslatku kolekciju tanjura inspiriranih voćem

Ljeto je sve bliže, što znači samo jedno: Vrijeme veselih druženja, toplih sunčanih dana i osvježavajućih trenutaka s prijateljima i obitelji je pred vratima. A kako biste upotpunili tu neizmjernu radost i šarenilo ljetnih susreta, Primark je izbacio fantastičnu kolekciju tanjurića s motivima voća, koji su kao stvoreni za ljetna druženja na terasi ili u vrtu.

Šarenilo svježih voćki na tanjurićima u obliku – lubenice, smokava, naranči i papaje oživjet će svaki stol i razveseliti sve prisutne. Možemo slobodno reći kako ovi tanjurići nisu samo obični posuđe, već prava mala umjetnička djela koja će estetski podići svaki susret. Njihov šarmantni dizajn podsjeća nas na bezbrižne, ljetne dane, dok njihova vibrantna boja unosi živost i energiju u svaki prostor. Bez obzira jesu li na njima posluženi ukusni zalogaji ili su pak iskorišteni kao dekorativni element, ovi će tanjurići dodatno će naglasiti ljepotu i užitak ljeta.

A ono najbolje od svega jest to što su ovi tanjurići izuzetno pristupačni, po cijeni od samo 6 eura. Stoga, ne čekajte i na vrijeme osigurajte svoje omiljene modele i uživajte u sitnicama koje nas čine sretnima, jer ovi tanjurići definitivno spadaju u tu kategoriju!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE