Zara Home ima najslađe čaše za ljetnu dekoraciju stola

Posuđe je izvrstan način da kroz sezone prilagodite izgled životnog prostora. Posebni komadi posuđa mogu dati ono nešto svakoj dekoraciji stola i tako doprinijeti sveukupnom ambijentu. Ako vas misli već nose na otvorene ljetne terase, ručkove i večere uz ljetni povjetarac u home ponudi popularnog brenda pronašli smo jako simpatične čaše za vodu s mediteranskim štihom.

Već neko vrijeme u ponudi Zare Home mogu se pronaći prigodni ljetni detalji za dom. Među posuđem su nam za oko zapele poprilično jednostavne čaše za vodu koje na sebi imaju aplicirane šarene ribice. Ovaj detalj čini se zgodnim kao način raspoznavanja čaša ako organizirate zabave i okupljanja.

Jednostavni valjkasti oblik čaša dorađen je aplikacijama u tri boje – plavoj, zelenoj i narančastoj. Čaše su izrađene od borosilikata koji je postao popularan zbog svoje iznimne izdržljivosti i otpornosti. Ovaj materijal sve više se koristi jer je dobar za zdravlje, odnosno ne morate se brinuti o sigurnosti višestrukog korištenja čaša. Osim toga, radi se održivijoj opciji jer se radi o materijalu prirodnog porijekla, a zbog izdržljivosti posuđe od ovog materijala možete koristiti praktički cijeli život.

Čaše se trenutno mogu kupiti samo u online trgovini brenda, a dostupne su pojedinačno po cijeni od 8,99 eura.

Foto: Zara Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE